Om MiLu Foto

Om MiLu Foto

Fotograf Michael Lund

At fryse tiden gennem et foto på rette tidspunkt er ren magi i min verden.

Michael Lund

Fotografering har altid betydet utrolig meget for mig.

Jeg har taget billeder siden jeg var 8 år gammel. Ejet et utal af kameraer og leget med næsten alle former for fotografering.

Og nu hvor jeg har fået muligheden for mit helt eget fotostudie, så vil jeg utrolig gerne tage en masse billeder af jer, som I vil være vilde med.

Hvad er fotografering for mig

At fryse tiden gennem et foto på rette tidspunkt er ren magi i min verden.

For mig er fotografering det at fange det helt rette motiv på det rette tidspunkt – og at motivet taler til mig og fortæller en historie. På den måde føler jeg at jeg kan bidrage med den bedst mulige kvalitet og oplevelse i et foto.

Jeg er fascineret af stort set alle facetter af livet og verdenen omkring os. Derfor tiltaler og motiverer det mig at tage billeder af alle slags situationer, om det er indenfor i mit fotostudie eller udenfor i naturen eller på anden tænkelig lokation.

- Så er jeg klar.

Hvis du kan lide min stil, så tjek mit galleri ud og kontakt mig for en tid.